BejelentésEffendi Társulat

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Effendi társulat


2004-ban alakult társulat libanoni dabkeh tánc népszerűsítésére jött létre.  Schäfer Katalin a csapat alapítója és koreográfusa az Ahla wa sahlan festival döntős táncosa a csapattal együtt  első helyezést ért el az Arabian nights fesztiválon. Majd utána sikert sikerre halmozott. 2007 ben a társulat megérett arra hogy, egy önálló színdarabod hozott létre Aranysál címmel, melyet a belvárosi Vidám színpadon nagy sikerrel játszott. Az Aranysál arab néptáncjáték, egy klasszikus arab esküvő történetét mutatja be, a lánykéréstől a szertartásig. A darabban helyet kapnak egyiptomi, libanoni, szíriai, szaud-arábiai, alexandriai és núbiai táncok.


2009-től a csapat új felállással lép színpadra. Mohamed és Ricky akit a hazai hastánckultúra jól ismert hisz fesztiválokon gyakran örvendeztették meg a közönséget, új tagokkal és új koreográfiákkal dinamikus folklór tánccal lépnek újra színre.


2011-től Mohamed és Ricky elkötelezetten tart workshopokat az ország minden területén, óriási sikerel. 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!